Origineel werk bij de Zilverfabriek

De zilverfabriek, aan de Pieterskerk-Choorsteeg 17, pakt van 1 augustus tot en met 31 oktober extra uit met origineel werk van diverse edelsmeden, geïllustreerd door de mediterrane schilderijen van Erick van Driel. Zo is er werk van Ping An Brouwers te zien, waarbij barok en eenvoud hand in hand gaan, zoals zijn zilveren bootjes, vol symboliek en gemaakt met verfijnd vakmanschap. Daarnaast zijn er zeer draagbare sieraden van Barbara Falke en Isabelle Riffon, eigenaars van de Zilverfabriek. Goudsmid Susanne Siegert is te gast met strakke eerlijke vormen in materialen als ijzermeteoriet, hout, koper en parelmoer. Meer info en openingstijden: www.dezilverfabriek.eu
(Viooltjes, foto: PR.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×