Twee mannen aangehouden na auto-inbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 29-jarige man en een 22-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van heling en het in bezit hebben van inbrekerswerktuig. Rond 05:30 zagen agenten twee mannen bij het centraal station. De agenten spraken de mannen aan en troffen inbrekerswerktuig aan.

Daarnaast hadden de inbrekers een rugtas bij hun met onder andere een navigatiesysteem en zonnebril. Uit onderzoek bleek dat het navigatiesysteem was gestolen bij een auto-inbraak aan de Simon Vestdijklaan in Oegstgeest. De politie vermoed dat een damesfiets en een mountainbike die de mannen bij zich hadden ook van diefstal afkomstig is. Echter is nog geen aangifte gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×