Dansend mediteren met DanzaLuz

Vanaf aanstaande vrijdag tot en met 24 augustus kan men op de vrijdagavonden kennismaken met DanzaLuz dansmeditatie. Dit is een nieuwe bewegingsvorm, gericht op lichaamsbewustzijn en vrije expressie, waarbij dans, stem, muziek, meditatie en improvisatie met elkaar worden gecombineerd. Volgens docent Jazmin Wuyts zijn de lessen speels en creatief: “De lichaamsoefeningen worden aangevuld met theoretische kennis over het menselijk lichaam. Deze bijzondere combinatie van theorie en praktijk wordt door cursisten ervaren als diepgaand, leuk en leerzaam. Het is mijn hartenwens om mensen te inspireren zichzelf te helen en zichzelf te zijn. In de lessen creĆ«er ik een veilige setting, waarin de deelnemers zich vrij kunnen uiten. Iedereen beweegt op een andere manier en het maakt niet uit hoe het eruitziet. Het gaat om je eigen ontdekkingstocht en wat je van jezelf kunt leren. Vrij bewegen zoals toen we kinderen waren, loskomen van conditioneringen en zo je eigen capaciteiten (her)ontdekken.”
De lessen vinden plaats in Studio De Oude Smederij aan de Haven 54. Meer info en aanmelden: www.danzaluz.nl

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×