Sopraan Marieke Steenhoek, foto: PR.

Marieke Steenhoek te gast bij tweede concert van Hortus Festival

Sopraan Marieke Steenhoek, begeleid door pianist Maarten van Veen, is te gast tijdens het tweede concert van het Hortus Festival. Woensdag 25 juli brengt Steenhoek samen met Van Veen, het theatrale verhaal van Madame Érard, de vrouw van de fameuze instrumentenbouwer Sébastien Érard. Deze dame wist grote namen uit de muziek- en schrijverswereld te strikken voor optredens in haar privésalon, genaamd Salon La Muette. Steenhoek zingt liederen die toen der tijd in de salon klonken van onder andere Berlioz, Gounod, Rossini en Meyerbeer. Het concert begint om 20.00 uur in de Leidse Hortus.
Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.hortusfestival.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×