Een van de daders is goed herkenbaar op de camerabeelden. De daders gingen er met drie complete dj-sets vandoor. (Foto: LVC).

LVC zet camerabeelden online na diefstal

Afgelopen donderdag zijn op klaarlichte dag cd-spelers en een mengpaneel gestolen uit het LVC aan de Breestraat. De spullen vertegenwoordigen een waarde van enkele duizenden euro’s. Met bewakingscamera’s zijn zowel foto’s als bewegende beelden van de daders gemaakt. Het LVC heeft deze nu online gezet en roept iedereen via Facebook op om het filmpje door te sturen. “Als we door jou tip de daders kunnen achterhalen, hoef je in dit pand nooit meer je entreekaartje te betalen… En natuurlijk een grote zak gratis munten erbij!” De gestolen spullen zijn te herkennen aan de letters LVC die in de onderkant zijn gekrast. Het LVC is door de diefstal gedupeerd voor circa 10.000 euro.

Update: 15.00 uur:

Op aanraden van de politie heeft het LVC het filmpje weer van internet verwijderd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×