Afscheidingsmuur van ‘De Vrolijcke Arke’ weer in ere hersteld

Gisteren heeft woningstichting Ons Doel het vernieuwde speelterrein en dito erfafscheiding aan de Pieterskerk Choorsteeg opgeleverd aan de gebruiker:kindderopvang B4kids. De stenen erfafscheiding van het monumentale pand, dat vroeger beter bekend stond als ‘De Vrolijcke Arke’ was hard aan vernieuwing toe, wegens de scheve, verzakte muur, die een gevaar opleverde voor spelende kinderen en passanten. Bij de vernieuwing en allerlei aanpassingen is rekening gehouden met de enorme beuk, die naast de muur staat. Ook de veiligheid van het nieuwe speelplein is aanzienlijk verbeterd, alles in nauw overleg tussen Ons Doel, B4kids, ‘Leiden Buitengewoon’ Veilig en de gemeente. Na de grote vakantie, in september, wordt de speelplaats feestelijk geopend. (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×