Senioren Inloop Stevenshof extra geopend in zomervakantie

Vrijwilligers van stichting Radius zorgen deze zomer voor extra activiteiten en ontmoetingen in de Stevenshof. Naast het computer- en internetcafé, dat drie maal per week geopend is, staan op donderdag nu ook de deuren open van de Senioren Inloop Stevenshof (vlakbij de Stevenshof markt). Dat betekent dat men dus vier maal per week de kans heeft anderen te ontmoeten, ook tijdens de zomervakantie.

Bezoekers kunnen oefenen op de computer, laptop of mobiele telefoon en met bijvoorbeeld het overzetten van digitale foto’s naar de pc, onder begeleiding van vrijwilligers. Op maandag, dinsdag en vrijdag kan men terecht aan de Top Naeffstraat 1, tussen 14.00 en 16.00 uur.

De Senioren Inloop Stevenshof is op donderdagochtend tussen 10.30 en 12.00 uur geopend op dezelfde locatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×