17e Jeugddorp maandag van start

Bezuinigingen bedreigen het voortbestaan van het Jeugddorp Leiden na 2014, maar aanstaande maandag is het terrein naast Zwembad de Vliet weer helemaal ingericht als vakantieplek voor de Leidse jeugd tussen 6 en 12 jaar. Huttenbouwen, spelletjes, toneel en nog veel meer activiteiten worden er voor het 17e jaar op rij georganiseerd. Twee weken lang kunnen kinderen er voor een paar euro per dag terecht. Aanmelden is niet nodig. Het Jeugddorp start elke dag 10.00 uur. Het hek gaat een uurtje eerder open. Ouders die hun kind(eren) niet zelf kunnen brengen kunnen via Libertas Leiden nakijken hoe laat het speciale busje de kinderen in hun wijk ophaalt.

Tessa den Dulk van vrijwilligerscentrale iDOE vertelt over het Jeugddorp dat maandag van start gaat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×