3M bezorgt bewoners Leythenrode leuke dag

Dankzij het bedrijf 3M, hebben bewoners van Leythenrode een leuke dag gehad. 3M werkt wereldwijd met een Community Giving Programm, dat ondersteuning biedt aan projecten op sociaal, educatief en milieugebied. Daarbinnen heeft elke dochtermaatschappij een eigen MVO-programma dat aansluit op de lokale cultuur, gemeenschap en omgeving. Omdat de bewoners van het verpleeghuis niet veel buiten komen, was het de bedoeling dat medewerkers van 3M samen met een groep bewoners naar buiten zouden gaan om een puzzeltocht te maken. Daarna zou er tijd zijn voor een picknick. Helaas werkte het weer niet mee en moesten de puzzeltocht en picknick naar binnen worden verplaatst. Ondanks die tegenvaller hadden de de bewoners van Leythenrode veel plezier.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×