Babbeltrucs twee keer mislukt

Deze week zijn bij de politie twee mislukte babbeltrucs gemeld. Op dinsdagmiddag werd er aangebeld bij een bejaarde bewoonster van de Melchior Treublaan. Voor de deur stonden twee vrouwen van ongeveer 18 en 28 jaar met een Oostblokuiterlijk. Ze vertelden dat ze nieuwe bewoners waren en dat ze zich graag aan de bejaarde vrouw wilden voorstellen. Ze vroegen of ze binnen mochten komen, maar gingen er als een haas vandoor toen ze ontdekten dat de bewoonster bezoek had.

Woensdagmiddag werd er aangebeld bij een bejaarde bewoner van de Bartokstraat. De vrouw die voor de deur stond, vertelde dat ze in een portiek naast de man zou gaan wonen en vroeg of ze even binnen mocht kijken. Ze vertrok, toen de bewoner daarvoor geen toestemming gaf.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×