Hoog niveau op 57e Open Leidse Kampioenschappen

Volgens organisator John Doove, waren de 57e Open Leidse Kampioenschappen, die de afgelopen week in Leiden werden gehouden, een groot succes en vertoonden de 250 tennistalenten een hoog niveau. Niet iedereen was even sportief: de Fransman Nassim Slilam gaf tijdens de finale tegen vijfvoudig Nederlands kampioen Jasper Smit bij een 3-0 achterstand in de derde set op. Hij was het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter en pakte zijn racket in en verliet de baan. Het toernooi, dat gehouden wordt in Roomburg, wordt al jaren gezien als de generale voor de nationale kampioenschappen. De uitslagen zijn te vinden op: www.tcroomburg.nl 
(Nassim Slilam loopt boos weg, foto en reportage: Emile van Aelst)

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×