PvdA opent meldpunt verkamering

De PvdA, die het college onlangs schriftelijke vragen stelde over verkamering aan de Morsweg en Morskade, heeft geconstateerd dat dit een onderwerp is dat bij veel Leidenaars leeft. De PvdA wil weten of verkamering ook elders in de Sleutelstad voorkomt en op welke schaal. Zodoende heeft de partij een meldpunt geopend, waar Leidenaars kunnen melden op welke locaties verkamering leidt tot overlast. Na de zomer zal de partij er vervolgens bij het college op terugkomen. Leidenaars kunnen het meldpunt tot 1 september mailen via roelof.vanlaar@leiden.pvda.nl

Chris de Waard in gesprek met PvdA-raadslid Roelof van Laar die vooral benieuwd is naar meldingen uit andere wijken dan Transvaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×