Linda K. Anderson te gast bij Galerie Diana Lepelaar

De Amerikaanse kunstenaar Linda K. Anderson is te gast bij de Leidse Galerie Diana Lepelaar. Anderson, afkomstig uit Buffalo NY, ontving haar ‘Master of Fine Arts’ in de schilderkunst aan de Universiteit van Massachusetts, Amherst. In de Leidse galerie laat zij een installatie zien met als titel ‘Vleugels voor de Vrouwenbeweging van Armenië’. Hiermee toont Anderson, vanuit haar beleving, hoe de Armeense cultuur met vrouwen omgaat en wat er gedaan kan worden om dit te corrigeren. De bijzondere expositie wordt op vrijdag 3 augustus feestelijk geopend tussen 16.00 en 18.00 uur. Meer info en openingstijden: www.galeriedianalepelaar.nl Galerie Diana Lepelaar bevindt zich aan de Haagweg 4-E16. (Foto: PR)

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×