Reclamebord van lantaarnpaal aan diggelen, veroorzaker rijdt door

De politie is op zoek naar de bestuurder van een grijze auto, die afgelopen nacht een reclamebord van een lantaarnpaal heeft geraakt, waardoor het ding aan diggelen ging. Het incident gebeurde op de Doctor Lelylaan, waar een voorbijganger rond 01.30 uur allerlei brokstukken op de weg zag liggen en de politie belde. Naast de resten van het reclamebord lag er ook een voorscherm van de betreffende grijze auto op de weg en een zwarte buis. De politie denkt, dat de auto heel recent een reparatie heeft gehad, omdat er verse plamuur en lak op het voorscherm te zien is. Waarschijnlijk is de auto vanaf de kant van de Haagsche Schouwweg gereden en onder het fietsbruggetje is de bestuurder blijkbaar de macht over het stuur kwijt geraakt. De bestuurder, of personen die de auto herkennen of hebben gezien kunnen bellen via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×