Coördinator Kirsten Zitman leidt pers en genodigden rond. (Hoofdfoto: Jacqueline Borg, reportage: Vincent Frequin).

Magisch Jeugddorp in volle gang

Aan de Voorschoterweg in Leiden Zuid-West is afgelopen maandag voor de 21e keer het Jeugddorp van start gegaan. Vandaag was er een rondleiding voor de pers en andere belangstellenden. Een van de Vrijwilligers In Opleiding is Dennis. Hij legt uit welke activiteiten er zoal zijn voor de kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar.

Chris de Waard ging naar het Magisch Jeugddorp en sprak met vrijwilligers, begeleiders, deelnemertjes en Leefbaar Leiden raadslid Daan Sloos die kwam bekijken wat er verloren dreigt te gaan als de subsidie van het Jeugddorp volgens plan wordt stopgezet.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×