Londen Park feestelijk geopend op Leiden Centraal

Afgelopen donderdag openden wethouder Roos van Gelderen en Michiel Noy, directeur NS Stations, ‘London Park’ op Leiden Centraal. Nadat ‘de sleutel was omgedraaid’ gaf Floris Jan Bovelander, winnaar van een gouden medaille bij het mannenhockey tijdens de Spelen van Atlanta, een mentale clinic. In het ‘park’ kunnen reizigers en bezoekers picknicken in het groene gras en de Olympische Spelen in Londen volgen op grote schermen. Ook op andere stations in het land staat Londen centraal. ( Foto’s: J.P.Kranenburg )

Chris de Waard was bij de openingshandeling en sprak met Floris Jan Bovelander, wethouder Roos van Gelderen en NS-directeur Michiel Noy.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×