Kasteel Wittenburg, foto: PR.

Galerie Patries van Dorst verhuist naar Wassenaar

Patries van Dorst verhuist met haar gelijknamige galerie naar Wassenaar en opent in september de deuren van het Koetshuis van Kasteel Wittenburg. Van Dorst laat in een preview op 7 september alvast zien wat er te wachten staat op deze mooie nieuwe locatie. Zo zal de veelzijdige kunstenaar Monique Nouwen de spits afbijten en haar werk in het koetshuis exposeren. Nouwen is naast edelsmid ook een fotorealistische schilder én zangeres. Dat laatste zal ze tijdens de opening laten horen.
De huidige locatie van Van Dorst in Leiden, aan de Herengracht 40, staat te huur. Meer info: www.patriesvandorst.nl

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×