Vaartochtje met bizarre afloop

In de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag, rond 01.00 uur, werden vier personen in een boot bij de Zijldijk bedreigd door twee mannen. De twee sprongen vanaf de kade op de boot en dwongen de twee mannen en twee vrouwen naar de kant te gaan. Daar werden ze onder bedreiging van een vuurwapen gekneveld en in een auto geduwd. Een passant zag het gebeuren en belde direct de politie. Die was snel ter plaatse en trof het viertal én een 25-jarige Amsterdammer aan in een auto. De Amsterdammer weigerde gehoor te geven aan de agenten en pas nadat een agent zijn vuurwapen trok, gaf de man zich over. Naar de andere dader werd gezocht met behulp van de politiehelikopter; ook werd een speurhond ingezet. Het is nog onduidelijk wat de reden was van deze bizarre overval. De politie doet verder onderzoek.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×