Informatiavond politievrijwilligers in Leiderdorp

De afgelopen maanden heeft Politie Hollands Midden meerdere informatieavonden gehouden over het werk van politievrijwilliger. Dat had Succes. Inmiddels hebben veertig mensen gesolliciteerd op de functie van politievrijwilliger. Omdat er nog meer vrijwilligers nodig zijn, wordt er op woensdag 8 augustus opnieuw een informatieavond gehouden over het werk van politievrijwilliger in het oude politiebureau in Leiderdorp, aan Hoogmadeseweg 72. Tijdens deze informatieavond wordt er meer informatie gegeven over het werk van een politievrijwilliger, over de sollicitatie- en selectieprocedure en over de opleiding. De avond begint om 19.30 uur en zal rond 21.30 uur eindigen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×