Clifford Crane Bear vertelt zijn verhalen in de Tipi, foto: PR.

Blackfoot Indiaan voor tweede keer te gast in Volkenkunde

Voor de tweede keer op rij komt Blackfoot Indiaan Clifford Crane Bear op bezoek in Museum Volkenkunde. De vorige keer, aan het begin van afgelopen maand, was er veel belangstelling voor de verhalen van de excentrieke gast, die vertelt over zijn achtergrond en de betekenis van dromen bij zijn volk. Ook geeft hij workshops waarbij er droomvangers en praatstokken worden gemaakt en dromen uitgetekend worden. Deze interessante en bijzondere activiteiten vinden plaats en in een van de vier grote Tipi’s, (Indianententen), die de hele zomer in de tuin van Volkenkunde staan en in het museum zelf. Aanstaand weekend kunnen kinderen aan de slag samen met Clifford Crane Bear, die professioneel verhalenverteller én historicus is bij de Blackfoot Indianen. Meer info en compleet programma: www.volkenkunde.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×