Maredijkbuurt op zoek naar foto's en verhalen voor jubileum

Historische foto’s en verhalen van vroeger. Met name uit de oorlogsjaren. Daarnaar is de jubileumcommissie van de Maredijkbuurt in Leiden op zoek. In januari bestaat de Leidse wijk 400 jaar en naast allerlei feestelijkheden wordt er ook een boek uitgegeven. Daarin is nog ruimte voor verhalen van oude en oud-wijkbewoners. Ook een selectie van bijzondere en leuke foto’s van toen en nu krijgt een plekje in het jubileumboek, waarin wijkhistoricus Jan hengstmengel de geschiedenis van de buurt gaat optekenen. Via de website www.maredijkbuurt400.nl kan iedereen met bijzonder materiaal contact opnemen.

Chris de Waard sprak op Sleutelstad 93.7 FM uitgebreid met de voorzitter van de eeuwfeestcommissie Jan Hengstmengel.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×