Snelweg bij Sassenheim deels afgesloten

De Rijksstraatweg bij Sassenheim is van 6 tot 26 augustus in één richting afgesloten. Verkeer kan dan tijdelijk niet over de A44 richting de Leidsevaart (N444) rijden. Dat hebben de provincie Zuid-Holland en de gemeente Teylingen besloten om de doorstroming op het drukke kruispunt van de Rijksstraatweg met de N444 in stand te houden.

Bewoners van de Rijksstraatweg die richting Leiden willen, worden naar de toerit Sassenheim (afrit 5) geleid. Daar kunnen zij de A44 nemen.Verkeer richting Warmond/Oegstgeest kan over de Warmonderweg/Herenweg rijden. De afsluiting van de Rijksstraatweg is nodig vanwege de werkzaamheden aan de N443 tussen Noordwijkerhout en Sassenheim.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×