'Iets over acht' bij OPEN|Makers aan de Markt

OPEN|Makers aan de Markt zet aanstaande woensdag de deur open voor een presentatie van een aantal Leidse makers. Vanaf iets over acht tonen ze hun werk in de vorm van foto’s, schilderijen, muziek en theater. Onder meer Julia van Adrichem, Martine de Clercq, Sonja van Kerkhoff, Robbert Pauwels en Roesja Trimbos zijn van de partij. Met de nieuwe culturele broedplaats van Leiden; ‘Krater’ kun je duck-hunten en zij presenteren fragementen van het hoorspel “Under Milk Wood” van Dylan Thomas. Muziek is er van Tama McGlinn op piano en van de Leidse coverband ’t Valies. In een speciaal ingerichte ‘zomerbioscoop’ in het pand aan de Aalmarkt zijn er bijzondere, kunstzinnige films te zien.

In de etalage buiten is een korte voorstelling te zien van ‘Roggeveen & Deboska’. Zij spelen in acht minuten de √©√©ndeursklucht ‘Open Deur’ zolang er publiek is.

OPEN|Makers zit aan de Aalmarkt 15b. De avond begint om 20:00u en duurt tot 23:00u. De entree van ‘Iets over acht’ is gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×