Bruce James en Bella Black, foto: PR.

Kleurrijke Bruce James en Bella Black in Leidse QBus

Het Texaanse duo Bruce James en Bella Black doet de Sleutelstad aan tijdens de tournee door Europa met het album ‘Dirt For The Flowers’. Het album staat vol staat met ‘neo soulklassiekers’ en is een indrukwekkende mix van jazz, soul blues en alles daar tussenin. Pianist/zanger James speelde onder andere bij de legendarische formatie Tunji en deelde het podium met Dr. John, Bernie Worrell, Jurassic5 en andere groten uit het muziekwereld. Black heeft een geweldige stem, die tot de meest aangrijpende van de hedendaagse zuidelijke soul behoort. Het kleurrijke duo speelt met bijbehorende band op zaterdag 25 augustus in de Leidse QBUS. Vooraf wordt een gratis miniconcertje gegeven bij Velvet aan de Nieuwe Rijn om 16.30 uur.

Het concert in de QBus begint om 21.00 uur / zaal open: 20.00 uur. Entree €10,- 

Voorverkoop: Plato, Velvet, reserveren: 06-42967177 of mail info@muziekhuis.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×