Bewoners op vakantie, inbrekers slaan hun slag

Vorige week dinsdag zag een getuige rond 22.30 uur drie personen met allerlei spullen in een auto stappen op de Poelweg. Omdat de getuige wist, dat de bewoners van het betreffende huis waar het drietal vandaan kwam, op vakantie waren, belde hij de politie. Agenten constateerden even later dat er inderdaad was ingebroken en vraagt mogelijke andere getuigen contact op te nemen. De drie verdachten zijn getint en hebben allen zwart lang krullend haar tot aan de kaak of nek. Twee van hen hebben een normaal postuur en één van hen, die ook een vrouw zou kunnen zijn, is tenger gebouwd. Deze laatste persoon leek ook wat jonger, zo rond de 18 jaar, terwijl de andere twee tussen de 20 en 25 worden geschat. Het drietal reed weg in een grijze auto in de richting van de Nassaulaan.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×