Dronken man maakt ruzie en botst tegen boom

Vannacht is een 22-jarige man uit Sassenheim die te veel gedronken had, na een ruzie en achtervolging tegen een boom gereden. De man kreeg rond 03.15 uur ruzie met een andere automobilist, die hem aangesproken had op zijn rijgedrag. Hij zette de achtervolging op die automobilist in, maar ging er vandoor toen ook hij achtervolgd werd. De Sassenheimer botste op de Baanderij tegen een boom en reed daarna verder. De politie die op dat moment arriveerde, zette hem aan de kant en liet hem blazen. Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol en werd daarom aangehouden. Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij 665 ug/l, ruim zes keer zoveel als wettelijk toegestaan voor een beginnend bestuurder. Zijn rijbewijs is hij kwijt.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×