Holiday Inn Leiden breidt uit met extra kamers en congrescentrum

Hotelketen Holiday Inn bestaat 60 jaar en dat is ook een beetje speciaal voor het Leidse hotel aan de Haagse Schouwweg. Dat was namelijk in 1968 het eerste Holiday Inn Hotel dat buiten de Verenigde Staten werd geopend. General Manager Ronald Reichert van Holiday Inn Leiden begon er 30 jaar geleden als receptionist en heeft nu de dagelijkse leiding over het hotel met 200 kamers dat aan de vooravond staat van een aantal forse uitbreidingen. Begin volgend jaar wordt er een verdieping op het hotel gezet met 40 extra grote ‘Executive Rooms’ voor veeleisende zakenlieden. Ook komen er twee suites voor langverblijvende gasten en zijn er concrete plannen voor de bouw van een congrescentrum.

Chris de Waard sprak met Ronald Reichert over het jubileum en de uitbreidingsplannen van het Leidse hotel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×