Treinverkeer rond Leiden kort stilgelegd na incident

Vanmiddag werd op last van de politie al het treinverkeer rondom Leiden afgesloten. Tussen twee ex-partner was ruzie ontstaan over de voogdij over hun kind. De man wilde het kind meenemen, maar dat liet de vrouw niet toe. Door de onenigheid ontstond bij omstanders enige commotie. De man ging er vervolgens met de tas van de vrouw per trein vandoor.

Door dit incident vlakbij Leiden Centraal reden er rond 14.15 uur geen treinen meer van en naar Leiden. Omdat niet meteen duidelijk was in welke trein de verdachte was gestapt, moest al het treinverkeer rond Leiden kort worden stilgelegd. Uiteindelijk is de man in een trein op station Haarlem aangehouden. Daarna is het treinverkeer hervat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×