Foto: Wil van Elk.

Afsluiting zomervakantie met groot Springkussenfestival

Voor de vierde keer op rij organiseert de Oranjevereniging van Oegstgeest een groot Springkussenfestival op en rond de Kempenaerstraat. In samenwerking met de winkeliersvereniging is er alles aan gedaan om er weer een mooie afsluiting van de zomervakantie van te maken. Het evenement vindt aanstaande zondag plaats om 13.00 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Bij diverse verkooppunten zijn armbandjes te koop waarmee de kinderen de enorme hoeveelheid en variatie aan springkussen kunnen uitproberen. Omdat er ook kussens zijn met water en soms ook zeep, is het verstandig om zwemkleding en handdoeken mee te nemen. Sommige kussens zijn meer dan vijf meter hoog en een ware uitdaging voor kleine ‘alpinisten’. Er zijn kussens met hindernissen en gevaarlijk happende exemplaren. Voor de allerkleinsten is een aparte hoek ingericht. Kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×