Eerstejaars welkom geheten op ‘vliegveld’ Hooglandse Kerk

Onder het motto: ‘Take off’ werd de EL CID week vandaag officieel geopend in de Hooglandse Kerk, die voor de gelegenheid gedecoreerd was al een soort vliegveld, compleet met vrolijk dansende stewardessen. De ‘Take off’ werd in twee sessies gehouden, de eerste om 13.00 uur en de tweede om 15.30 uur. Burgemeester Lenferink heette de nieuwe studenten van harte welkom in de Sleutelstad en gaf op humoristische wijze een beknopte uitleg van Leidens Ontzet en de bijbehorende feesten. Ook Rector Magnificus Paul van der Heijden sprak de nieuwe lichting uitgebreid toe. Een grote witte VIP Limo (Bently) reed de kerk binnen met aan boord de complete EL CID commissie. Een vrolijke ‘Take off’ met een goed verblijf toegewenst voor de ‘reizigers’ in Leiden. (Foto’s: J.P. Kranenburg)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×