Infomarkt EL CID: veel politiek en commercie

Vandaag vond de jaarlijkse EL CID informatiemarkt plaats van 10.00 uur tot 14.30 uur op de Vismarkt en de Nieuwe Rijn. Naast de welbekende studenten- en sportverenigingen stonden er veel commerciële bedrijven, banken, verzekeringen en natuurlijk een aantal politieke partijen, volop in de verkiezingsstrijd. In het stralende zomerweer was het goed toeven voor de eerstejaars, die genoten van de Sleutelstad op de vele terrassen en langs de waterkant. Meer info en volledig programma: www.elcidweek.nl. (Foto’s: J.P. Kranenburg).

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/56409107″ params=”show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ook de brandweer was aanwezig met een speciale rookcontainer waar studenten konden ervaren hoe het is om in een met rook gevulde ruimte de uitgang te vinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×