Resi van der Ploeg (links) in gesprek bij Sijthoff, foto: Jacqueline Borg.

Sijthoff doet mee aan Leidse Kunstroute

Vanmorgen hield coördinator van de Leidse Kunstroute, Resi van der Ploeg, een gesprek met een aantal kunstenaars en medewerkers van Sijthoff. Het indrukwekkende pand van de voormalige drukkerij Sijthoff aan de Doezastraat 1B wordt binnenkort verbouwd en op de benedenverdieping zal een ecologisch eetcafé annex kunstzaal gerealiseerd worden. In de tussentijd vinden er regelmatig exposities plaats. Voor de komende Leidse Kunstroute, die gehouden wordt op 22 en 23 september a.s. stelt Sijthoff het hele gebouw ter beschikking van een aantal Leidse kunstenaars in verschillende disciplines. Tussen 12.00 en 18.00 uur kan op beide dagen niet alleen kunst, maar ook het gebouw zelf eens goed bekeken worden. Meer info: www.kunstrouteleiden.nl

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×