Karsu Dönmez, foto: PR.

Warmbloedig concert in Leidse Hout

Aanstaande vrijdag belooft een warme avond te worden in de Leidse Hout. Niet alleen voorspellen de weermannen en -vrouwen tropische temperaturen, ook zal de Nederlands/Turkse zangeres Karsu Dönmez met haar indrukwekkende gelaagde stem de gemoederen ‘verhitten’. Zij wordt begeleid door het snelste ‘straatsymfonieorkest’ dat er bestaat, namelijk Ricciotti. Het concert annex openluchttheater begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het kader van de viering van 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije. Meer info: www.ricciotti.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×