Politie zoekt getuige overval snackbar De Merenwijk

Snackbar De Merenwijk is maandagavond overvallen. Rond 23.00 uur werden de medewerkers beroofd door twee mannen met een mes. De daders zijn nog niet gepakt, de politie is hierom op zoek naar een belangrijke getuige.

Yvette Verboon van de Politie Hollands Midden over de overval op de snackbar in de Watermolen.

Met hun buit in witte plastic tasjes zijn de overvallers er vandoor gegaan op een grijze scooter. Op het moment van de overval was er één klant in de snackbar die direct na de overval is vertrokken. De politie wil graag deze belangrijke getuige spreken, hij wordt gevraagd zich te melden bij het politiebureau aan de Kooilaan 96 in Leiden of via telefoonnummer 0900-8844.

Ook is de politie op zoek naar andere getuigen van deze overval en mensen die de bewuste avond rond de Watermolen in Leiden even na 23.00 uur een grijze scooter hebben gezien met daarop twee licht getinte mannen, beiden met een zwarte helm op en een korte zwarte jas met capuchon aan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×