Verhalen vertellen én spelen, foto: PR.

Verhalen uit de wijk vertellen en spelen

Op 25 augustus geven acteur Marius Gosschalk en muzikant Ifor Baynes een bijzondere workshop: ‘Wijkverhalen vertellen en terugspelen’ in OBS De Arcade, Octavialaan 61. Samen met de deelnemers wordt een nieuwe ‘Mythe van Matilo’ gemaakt. De workshop begint om 12.00 uur en wordt afgesloten met een presentatie in het Matilo Park om 17.00 uur. Ervaring is niet nodig; ook muzikanten zijn van harte welkom. De verhalenworkshop wordt georganiseerd door Janine Vermeulen en Atelj de Kim. Deelname is gratis, wel even aanmelden via: info@ateljdekim.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×