De voorbereidingen in Alert Bay, foto: PR.

Indianen werken aan totempaal voor Volkenkunde

Een groep Indiaanse kunstenaars uit Alert Bay (Canada) werkt aan een totempaal voor Museum Volkenkunde. Vanaf woensdag 22 augustus zijn de kunstenaars live te volgen in de museumtuin, waar ze de laatste hand zullen leggen aan het topstuk van de familietentoonstelling ‘Het verhaal van de totempaal’. Deze nieuwe interactieve tentoonstelling gaat in oktober van start. Het voorbereidende werk is maanden geleden begonnen in Alert Bay. Tijdens de afwerking kunnen bezoekers zelf ook creatief de handen uit de mouwen steken. Meer info: www.volkenkunde.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×