Oudste Leidse studentenhuis Rap4 helpt Xenia Hospice

Gisteravond overhandigden de studenten van het oudste, Leidse studentenhuis aan het Rapenburg 4, kortweg genaamd Rap4, een cheque van ruim € 10.000 aan Xenia Hospice. Rap4 viert dit jaar haar 100-jarige bestaan en organiseerde een lustrum voor oud-huisgenoten met een veiling voor Xenia. Dit is een hospice speciaal voor jongeren en jongvolwassenen van 16 tot ongeveer 35 jaar met een ernstige, levensduurverkortende ziekte. Volgend jaar opent Xenia haar pand in de Leidse binnenstad. Jacqueline Bouts en bestuurslid Marjon Dusée-Jens namen de cheque in ontvangst. (Foto’s: Emile van Aelst).

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/56650135″ params=”show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Oud-bewoner Eric Jens van Rap4 en Marjon Dusée van Xenia Hospice in gesprek met Jaap van Sandijk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×