SP Hulpdienst weer beschikbaar

Vanaf aanstaande woensdagkunnen Leidenaars weer terecht bij de SP Hulpdienst aan de Marnixstraat. De dienst is beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 16 uur en op dinsdagavond van 20 tot 22 uur. Het avondspreekuur is nieuw en met name bedoeld voor mensen die overdag werken. Tijdens de inloopspreekuren, die op woensdag, donderdag en vrijdag plaatsvinden tussen 09.00 en 10.00 uur, kunnen bezoekers binnenlopen om een afspraak te maken of, als er tijd is, direct te worden geholpen. Een afspraak maken kan ook via hulpdienstspleiden@gmail.com.

SP-raadslid Eva de Bakker vertelt bij Sleutelstad 93.7 FM over de hulpdienst die al sinds 1974 duizenden mensen per jaar helpt.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×