Tweetal aangehouden voor diefstal kentekens

Gisteravond rond 22.50 uur zijn 2 Leidenaars van 21 jaar oud aangehouden voor diefstal danwel heling van kentekenplaten. Een getuige zag hoe drie mannen rond 22.30 uur kentekenplaten van een auto die op de President Kennedylaan geparkeerd stond, afhaalden en ze daarna in de bosjes verborgen. Daarna vertrokken de drie in twee auto’s. Gewaarschuwde agenden zagen één van die wagens over de Leidsestraatweg rijden en hielden die voor een controle staande. Collega’s die in de bosjes bij de geparkeerde auto zochten, vonden daar meerdere kentekenplaten. Twee daarvan bleken gisteren in Leiden gestolen. Omdat het regelmatig voorkomt dat met gestolen kentekenplaten wordt getankt zonder te betalen, vroeg de politie bij een tankstation in de buurt na of daar onlangs nog benzine was gestolen. Dat bleek inderdaad het geval. Diezelfde avond rond 22.30 uur waren twee automobilisten na het tanken weggereden zonder af te rekenen. De politie doet verder onderzoek.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×