Jacobine Veenhoven (links) met de rest van de Vrouwen Acht stonden gisteren in Leiden opnieuw op het podium. Ditmaal bij thuisclub Njord. Veenhoven vertelde na de huldiging dat ze nog niet zeker weet of ze echt gaat stoppen met roeien. (Foto: Chris de Waard).

Jacobine Veenhoven gehuldigd bij Njord

Thuisclub Njord van Jacobine Veenhoven heeft de olympische roeister uit Leiden gisteravond uitgebreid in het zonnetje gezet. Na toespraken van onder andere vice-premier Maxime Verhagen – zelf ook oud-lid van Njord – en loco-burgemeester Frank de Wit, werd ze door haar club tot erelid verheven.

Rolf Marselis maakte voor Sleutelstad 93.7 FM een rondje langs de toegestroomde fans en sprak achtereenvolgens met Simone Buitendijk (College van Bestuur van de Universiteit Leiden), Vader Veenhoven, Jacobine Veenhoven zelf en sport-wethouder Frank de Wit.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×