Mezzosopraan Antje Lohse, foto: Merlijn Doomernik.

Mezzosopraan Antje Lohse sluit Hortus Festival af

Aanstaande woensdag sluit het Hortus Ensemble met mezzosopraan Antje Lohse de negende editie van het Hortus Festival stijlvol af. De avond, die om 20.00 uur begint, krijgt een magisch tintje met ‘Dreimal sieben Gedichte aus Albert Girauds Pierrot Lunaire’ van Arnold Schönberg. Lohse: “Met dit stuk duiken we in een mystieke wereld, vol melancholie, verlangen en tederheid maar ook een wereld van wreedheid en nachtmerries. Voor elke zangeres is dit een uitdaging, je zingt en spreekt afwisselend maar ook tegelijkertijd, het vocale en het expressieve bereik zijn bijzonder groot. Ik vind het heerlijk om dit avontuur samen met de geweldige musici van het Hortus Ensemble aan te gaan!”
Kaartverkoop en informatie: www.hortusfestival.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×