Veel nieuwe leden na succesvolle ELCID-week

Na de ELCID-week met een record aantal deelnemers is het tijd om de balans op te maken. Deze editie van de ELCID-week heeft een flink aantal nieuwe leden voor de diverse studentenverenigingen geworven. De verenigingen hebben flink gestreden door onder andere op de ELCID-markt aanwezig te zijn en eventementen, workshops en diners te organiseren. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwamen dan eindelijk de verlossende aantallen naar buiten.

L.V.V.S. Augustinus kon de meeste nieuwe leden verwelkomen. Maar liefst 386 nieuwe leden meldden zich daar aan. Ook de andere verenigingen hadden veel aanmeldingen, L.S.V. Minerva – 344, VSL Catena – 136, A.L.S.V Quintus – 244 en SSR – 164. Over het algemeen zijn de meeste studentenverenigingen tevreden met de aantallen nieuwe leden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×