Win kaarten voor Pleinfestival

Op 1 en 2 september wordt op de Garenmarkt weer het Pleinfestival gehouden. Op zaterdag onder andere met de finale van Hutspop, de Robbie Williams lookalike, jeWelste en rapper Robbie Raadsel. Ook op het Pleinfestival: de winaars van de talentenjacht ‘Voice of dichtbij’ waarvan de voorrondes komende zaterdag – 25 augustus – worden gehouden bij Winkelcentrum De Luifelbaan tijdens het jaarlijkse Midzomerfeest van de winkeliers. Op zondag staan onder andere Belle Perez, Glennis Grace, Wesley Klein, Mike Peterson en Danny Plezier op het podium.

Organisator Paul Louwers vertelt over de 8e editie van het Pleinfestival.

Sleutelstad verloot vijf keer twee vrijkaartjes ter waarde van 12,50 euro onder de mensen die het goede antwoord mailen op de vraag onder welke naam Glennis Grace vroeger in Leiden deelnam aan talentenjachten. Mailen kan naar vrijkaartjes@sleutelstad.nl. Het antwoord is te horen in bovenstaand interview met organisator Paul Louwers.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×