Start Hardloopwinkel Running Club

Op zondag 2 september gaat de Hardloopwinkel Running Club van start. Dit is een uit tien lessen bestaande training voor mensen die in de toekomst willen deelnemen aan een hardloopevenement, maar niet goed weten hoe ze moeten beginnen. Op tien zondagochtenden krijgen de deelnemers training van een gekwalificeerde trainer, in de omgeving van Leiden. Iedere gezamenlijke training bestaat uit een warming-up, (losmakende) oefeningen, loopscholing, het trainingsprogramma en een cooling-down. De training start op zondag 2 september om 10.00 uur. De deelnemers verzamelen zich dan in sportkleding en met sportschoenen in de Hardloopwinkel aan Sint Jorissteeg 8. Meer informatie staat op www.dehardloopwinkelrunningclub.nl.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×