Wijkvereniging Roomburg start maandelijks spreekuur

Het bestuur van wijkvereniging Roomburg start op maandag 3 september aanstaande met een proef voor een maandelijks wijkspreekuur. Bewoners kunnen tussen 20.00 en 21.00 uur binnenlopen bij Reini en Erik Hulsker op Julius Caesarlaan 122, met vragen, opmerkingen, wensen, ideeën en klachten over de wijk. In overleg met de vragensteller zal het bestuur bekijken welke actie het meest zinvol lijkt en afspreken hoe dat het beste aangepakkt kan worden. Ook worden er afspraken over vervolgacties gemaakt. Verder zorgt het bestuur, indien gewenst, voor registratie van de vraag en voor vermelding op de website. Het bestuur hoopt zo beter te weten te komen wat er onder bewoners leeft en hoopt dat bewoners, juist op deze persoonlijke manier, de weg naar de wijkvereniging makkelijker zullen vinden. Ook kan het voor het bestuur een manier zijn om bewoners persoonlijk te leren kennen en hen aan te spreken.

Naast het spreekuur van 3 september, zijn er spreekuren gepland op de eerste maandagen van oktober, november en december. Meer informatie over de locaties daarvan, is terug te vinden op www.wijkroomburg.nl. In december besluit het bestuur of de spreekuren voortgezet zullen worden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×