Foto: PR.

Van alles te beleven tijdens de Schippertjesdagen

Het weekend van 7, 8 en 9 september staat in Warmond in het teken van de 22e editie van de Schippertjesdagen. Het hele weekend zal het op en rond de Gemeentehaven één groot nautisch feest zijn. De opening van de Schippertjesdagen vindt plaats op vrijdagavond om 20.00 uur. Voorafgaand daaraan vindt er een dikke bandenrace plaats voor de jeugd. Meer informatie daarover staat op www.dikkebandenracewarmond.nl. Na de opening zal het Warmonds Schippertjeskoor het publiek vermaken. Later op de avond neemt de DJ van de drive-in show LTsound het van hen over.

De rest van het weekend kan het publiek een groot aantal sleep- en salonboten bekijken, een grote ijsbreker bewonderen, powerboat demonstraties zien, lopen over een grote nautische markt, luisteren naar zemans- en shantykoren,teruggaan naar het verleden met antieke dieselmotoren, de zeilwedstrijd bekijken en nog veel meer. Kinderen kunnen modelbootjes timmeren en verven, varen in aquabootjes of springen op een luchtkussen. De gondelvaart staat dit jaar in het teken van `Clown en Kleur’. Meer informatie over de Schippertjesdagen staat op www.schippertjesdagen.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×