Eerstejaars Minerva collecteren voor Exodus in stadscentrum

Aankomende studenten van L.S.V. Minerva en vrijwilligers van Exodus gaan op zaterdag 1 september het stadscentrum rond met de collectebus. Exodus Leiden bestaat dit jaar 10 jaar en zet zich in voor (ex-)gedetineerden doormiddel van opvang en begeleid wonen. De kersverse Minerva studenten steken de handen uit de mouwen in het kader van de Goede Doelendag. De opbrengst van de collecte is bestemd voor het maatschappelijk zo noodzakelijke werk van Exodus. De flyers, die uitgedeeld worden geven meer inzicht en bekendheid aan het Leidse Exodushuis aan de Plantage. meer info: www.exodus.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×