'Met z'n allen festivallen' in Roomburg

Aanstaande zaterdag viert de Leidse wijk Roomburg feest met een uitgebreid Zomerfestival onder het motto: ‘Met z’n allen festivallen’. Het programma, dat loopt van 10.00 tot 22.00 uur, presenteert onder andere: een wensenruilbeurs, de eerste Historische Optocht Roomburg, sportclinics, een vrijmarkt en heel veel muziek van straatmuzikanten. De makers van het Waterkunstwerk, de tuinders van de Stadstuinen en de Wijnvereniging Matilo zijn te vinden in het archeologisch park Matilo. ‘The Jolly Beggars’ sluiten het festival swingend af met een opzwepend openluchtconcert. In de loods aan de Besjeslaan wordt de film Gladiator vertoond. De organisatie hoopt, dat het weer een beetje meewerkt.
Meer info en volledig feestprogramma: www.wijkroomburg.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×