Zevende Autovrije Zondag biedt veel ‘schone' activiteiten

Op zondag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur vindt voor de zevende keer op rij de Autovrije Zondag plaats. Auto’s, motoren, of ander gemotoriseerd verkeer, zijn tijdens deze middag niet welkom in de Leidse binnenstad. Het afgesloten gebied omvat de Hooigracht, Oude Vest, Turfmarkt, Prinsessekade, Kort Rapenburg, Rapenburg, Steenschuur, Pelikaanstraat, Gangetje, Nieuwe Rijn en het gebied daarbinnen. Ook wordt verzocht buiten dit gebied te parkeren, zodat er ruim baan gemaakt kan worden voor allerlei ‘schone’ activiteiten en vermaak voor jong en oud. Het volledige feestprogramma is te vinden op: www.autovrijezondagleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×