Jongens vast voor bekladden huis Vrouwenkerksteeg

Vannacht zijn drie jongens aangehouden voor het spuiten van graffiti op een huis aan de Vrouwenkerksteeg. Een getuige zag de drie rond 03.15 uur met spuitbussen bij de woning in de weer en belde de politie. Een motoragent die ging kijken, zag de jongens staan. Op de gevel van de woning was verse graffiti te zien met verschillende teksten, ook wel tags genoemd. Eén van de jongens hield een grijze rugzak in zijn handen. Daarin vond de agent een aantal spuitbussen met verf. De kleuren daarvan kwamen overeen met de kleuren van de graffiti. De motoragent heeft de drie jongens daarop aangehouden. Het gaat om knapen uit Leiden en Amsterdam.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×